20 Ιουνίου 2012

Music NOW : KRAMAΣήμερα το είδος που θα προβληθεί έχει χαθεί κάπου στην δεκαετία των '90s.
Αναφέρομαι στο rave που εκείνες τις μέρες ήταν το #1 είδος μουσικής στην νυχτερινή ζωή της Ευρώπης! Λίγοι είναι αυτοί που ακόμα ακούν το συγκεκριμένο είδος και ακόμα λιγότεροι αυτοί που δημιουργούν τέτοια κομμάτια! Σήμερα θα παρουσιάσουμε έναν Έλληνα με το μουσικό όνομα "Krama" που συνεχίζει αυτόν τον ήχο και του δίνει υπόσταση στις μέρες μας μέσα από τα live του και τα cds που κυκλοφορεί! Ο Δημήτρης Βιολιτζής από τη Θεσσαλονίκη δημιουργεί psy-trance μουσική από το 2001, αλλά άργησε να βγάλει δίσκο. Η συνεργασία με κάποια εταιρία ήρθε το 2008 και από τότε τα πράγματα φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά για εκείνον. Με tour σε Ελλάδα και Ευρώπη κρατάει ζωντανό αυτό που πολλοί έχουν ξεχάσει!

Δισκογραφία:

  • Terra Nova (2008)
  • After The Rain (2009)
  • Afterrisk EP (2011)
  • Across The Sea (2011)
Ένα δυνατό κομμάτι του που εμπεριέχεται σε compilation album του 2012 (Terminal1) με τίτλο SunbornΈνα ακόμα κομμάτι που παίζει σε όλα του τα live (Volume 100%)  :


Feel the beat!!!

ps: Μιας και γράφω για μια ολόκληρη γενιά ravers δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ . . . Τάκη τον raver!!! Διαφοροποιηθείτε και γίνεται κυριλέ σαν τον Τάκη που βλέπει κύκλους!


 

-xtsan-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου