8 Ιουνίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕΕΕ!!!!!!!!!!Ντροπή και αίσχος πρέπει να αισθάνεται ολόκληρη η ποδοσφαιρική ευρώπη.Σχέδιο Μπλατερ ή Πλατινί ποσως με ενδιαφέρει.Σχέδιο κατά της Ελλάδας.
Είπαμε κύριοι είστε διοργανωτές και η παράδοση λέει πως πρέπει να ευνοηθείτε από την διαιτησία,αλλά όχι κι έτσι βρε αδερφέ.Δύο ανύπαρκτες κίτρινες στον μέχρι εκείνη τη στιγμή καλύτερο παίχτη της εθνικής.Να μην σας αγγίζουμε;;; εεε;αν είναι να τελειώσουμε το ματς με πέντε κόκκινες τότε να μας το λέγατε απο την αρχή.Και σε τελική ανάλυση δεν χρειαζεστε και τον διαιτητή για να χάσουμε.Από ότι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο η αριστερή πλευρά μας είναι με συγχωρείτε και για την έκφραση<<χωνί>>.Τρυπητήρι όρθιο με τον Χολέβας να έχει φάει δέκα ποδιές στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.Για ν απούμε και του στραβού το δίκιο όμως δεν είχε καμία βοήθεια από τον Σαμαρά που και σήμερα πατάει τα κορδόνια του και πέφτει κάτω.Τραγικα πράγματα.Το κέντρο ανύπαρκτο με μόνο το Μανιάτη να ξεχωρίζει απο τον βούρκο κάνοντας φιλ΄τιμες προσπάθειες.Στην επίθεση να αναφέρω τι;Εγώ έβλεπα τον Σεζνι να έχει πάρει μια φραπεδιά και να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας γυαλιά ηλίου.Καμία απειλη.Και σαν να μην έφτανε όλο αυττό ήρθε το κοράκι,αυτή η μαυροφορεμένη χήρα και μας πετσόκοψε.Ντροπή και αίσχος για την Ευρώπη που ακόμα και τώρα προσπαθεί να ταπεινώσει την Ελλάδα.Θα δούμε αν τα καταφέρει.Μακάρι οι παίχτες μας να ξυπνήσουν και να δείξουν ότι είναι εδώ παρά τις πλεκτάνες και τις σκευωρίες της πουλημένης ποδοσφαιρικής Ευρώπης.Έτσι έπρεπε να έχει πιάσει ο Παπασταθόπουλος τον διαιτητή.Χα ας γελάσω,διαιτητής να τον κλαίει η μάνα του είναι.Οπως και να 'χει ο διαιτητής θέλει ξύλο και μόνο ένας Gatuso θα το έπραττε.
-fontaklis-

3 σχόλια:

  1. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    tetoia analush agwna sigoura dn ksanabriskeis!
    pes omws oti eisai klassikos koubanos kai mhn ta rixneis pali sth diaithsia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις ενα δικιο εδω αλλα θα επανελθουμε αυριο με πιο εμπεριστατωμενη αποψη στα παιχνιδια του κουπονιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε δω! Πάντως το Χ που σου είπα μια χαρά έκατσε! Έχω προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια... Θα σε ενημερώνω συνεχώς! ;)

      Διαγραφή