7 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφή στη...σκέψη



Ναι ξέρω,σε κάποιους δεν αρέσουν,κάποιοι δεν τα πολυσυμπαθούν όμως όπως και να 'χει όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας έχουν παίξει κάποιο παιχνίδι και κάποιοι άλλοι έχουν ''κολλήσει'' για μια ολόκληρη ζωή.Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει πάθος ή ακόμα έστω μόνο την περιέργεια να δοκιμάσιε κάποιο από αυτά παρακάτω σας παρουσιάζω μία λίστα με τα επιτραπέζια παιχνίδια που έχω δοκιμάσει ο ίδιος και που πραγματικά δύσκολα ξεκολλάς.

Flashmobs


Flashmb... Για κάποιους είναι γνωστή η φάση και για κάποιους άλλους όχι. Επειδή πιστεύω πως αξίζει όλοι να είναι ενήμεροι για το τί σημαίνει και τι συμβαίνει στα flashmobs διαβάστε το να πάρετε μια γεύση! 

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ#1


5 Σεπτεμβρίου 2012

NEVER GIVE UP

Είναι στιγμές...

Banksy : THE street artist


O Banksy είναι ίσως ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης του δρόμου όλων των εποχών... Αυτό γιατί με τα stencil και τα graffiti του καταφέρνει να περνά κοινωνικο-πολιτικά μηνύματα κατευθείαν στην καρδιά !

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ





Το άρθρο αυτό το γράφω με αφορμή την πρόσφατη διαφήμιση της coca cola που έχει συγκινήσει κόσμο και κόσμο παγκοσμίως.Δεν θέλω να δημιουργήσω αντιδράσεις στους εκατομμύρια υποστηρικτές της coca cola(όχι ότι θα διαβάσουν το παρόν άρθρο),ούτε να δυσφημίσω την εν λόγω εταιρεία,αλλά προσωπικά θεωρώ αισχρό και ξεδιάντροπο να προβάλλεται ένα τέτοιο διαφημηστικό σποτάκι από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Troll level : Samsung


Η ιστορία αρχίζει με την δίκη της Apple ενάντια στην Samsung, με την δεύτερη να κατηγορείται για παραβίαση πατεντών της νούμερο 1 σε πωλήσεις εταιρία αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!