27 Σεπτεμβρίου 2012

3D Projection Mapping



Η τεχνολογία εξελίσσεται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και στον τομέα του Audio-Visual η πρόοδος είναι τεράστια...

26 Σεπτεμβρίου 2012

REVOLUTION

 Άντρες ,γυναίκες και παιδιά

Music NOW:Muse

Info

Οι Muse είναι ένα αγγλικό alternative rock συγκρότημα από το Τέινμάουθ του Ντέβον, όπου δημιουργήθηκαν το 1994. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Μatthew Bellamy(φωνητικάκιθάραπιάνο), Christopher Wolstenholme (μπάσοφωνητικάπλήκτρακιθάραφυσαρμόνικα) και τον Dominic Howard (ντραμςσυνθεσάιζερ).
Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Black Holes and Revelations το 2006, στις ζωντανές εμφανίσεις των Muse παίζει και ο Morgan Nicholls (πλήκτρα και κρουστά). 

Oι Muse είναι γνωστοί για τις γεμάτες ενέργεια και οπτικά εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και την ανάμειξη στις συνθέσεις τους πολλών μουσικών ειδών, όπως space rockprogressive rockalternative rockheavy metalκλασσική μουσική και electronica, γι αυτο και θα τους τιμησουμε το 2013 που θα μας επισκευτουν (!!!) (μετα απο δηλωση του Mat σε συνεντευξη του).

http://soundcloud.com/muse/sets/the-2nd-law-1/s-OnKj0
Αυτο ειναι το νεο τους album (The 2nd Law)
Αφου το ακουσα μπορω να πω οτι ειναι ισως το πιο πλουσιο ,μουσικα, αλμπουμ τους καθως καθε κομματι τους εχει τελειως διαφορετικο υφος και ηχο! (hint: σε αλλη συντευξη τους δηλωσαν πως μια απ τις πηγες εμπνευσης των τραγουδιων του 2nd Law ειναι ο Skrillex!)


Δισκογραφία




  • Showbiz (1999)
  • Origin of Symmetry (2001)
  • Absolution (2003)
  • Black Holes and Revelations (2006)
  • The Resistance (2009)
  • The 2nd Law (2012)

24 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ



Ένα καθαρά σατιρικό προϊόν έγινε η αφορμή για να συλληφθεί ένας 27 χρονος στην Εύβοια σαν ηλεκτρονικός εγκληματίας.