20 Ιουνίου 2012

Ελλάδα : Κράτος πρόνοιας!? Δεν νομίζω Τάκη...


Θέλουμε να λεγόμαστε κράτος δικαίου τη στιγμή που δεν δικάζεται ή παραιτείται κανένας σημερινός πολιτικός για τα τραγικά σκάνδαλα που συμβαίνουν? Θέλουμε να λεγόμαστε κράτος πρόνοιας όταν τα ποσοστά κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία και την υγεία σημειώνουν αρνητικό ρεκόρ!?

Φανερό παράδειγμα της κατάντιας του Ελληνικού κράτους είναι η μείωση χρηματοδότησης για τα φάρμακα των καρκινοπαθών! Η κα Περσεφόνη Μήττα είναι Πρόεδρος των Καρκινοπαθών Ελλάδας (της είχαν δώσει 3 μήνες ζωή και τελικά 20+ χρόνια πολεμάει σαν παλικάρι!) βγήκε στο κανάλι του ΑΝΤ1 να διαμαρτυρηθεί ανοιχτά για την κατάσταση που βρίσκονται τώρα, και μέσα στο 2λεπτο ομιλίας της ξεπρόστιασε τους αρμόδιους υπουργούς, αλλά και όλους τους πολιτικούς αυτής της χώρας...
"Γιατί δεν κόβουν από τον εαυτό τους? Τους μισθούς, τα έξοδα των εκλογών? Τόσα άλλα και τα κόβουν από τον άρρωστο άνθρωπο που δεν έχει να φάει, τις μητέρες που έχουν παιδιά ασθενή, που δεν έχουν μισθό! Πώς μπορεί να κατανοήσει... ο χορτάτος το νηστικό έλεγε η μητέρα μου δεν τον σκέφτεται! Μπορείτε να με ακούσετε λίγο και να καταλάβετε την ευασισθησία που καταργήθηκε από μέσα από αυτούς τους ανθρώπους? Έγιναν μόνο το πρόσωπό τους, κοιτάζουν μπροστά, και πως θα πετύχουν το στόχο τους και τίποτα άλλο" είπε συγκινημένη. Το απόσπασμα από την εκπομπή παραθέτεται παρακάτω :


-xtsan-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου