22 Ιουνίου 2012

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ...

Music NOW : GAD


Η ιστορία των GAD ξεκινά το 2004 όταν τα 2 βασικά μέλη του συγκροτήματος, ο Ηρακλής Αναστασιάδης και ο Κώστας Αντωνιάδης, δημιούργησαν ένα κομμάτι μόνο και μόνο για να μπεί στο Greek Electro Vol.2 Compolation.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ part 2


'Ολο αυτόν τον καιρό και εννοώ απο το 2009 και την εκκίνηση της αιματηρής προεδρίας του Γεώργιου Παπανδρέου,έχουν ακουστεί πολλά για το πως θα βγει η χώρα από την κρίση.Πολλά σκάνδαλα προηγούμενων ετών έχουν δει το φως της δημοσιότητας,αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει ύστερα απο την ψήφιση του νόμου περί ευθύνης υπουργών που τους αφήνει στο απυρόβλητο παρά τις ενέργειές τους.Γίνεται ευνόητο εδώ πως αυτοί έχουν φροντίσει για τον εαυτό τους.
Κατά καιρούς κυκλοφορούν βίντεο στο youtube και σε διάγορα blogs  για την πραγματική καταγωγή και τις αληθινές προθέσεις των πολιτικών μας.Δεν θα αναφέρω απολύτως τίποτα,όποιος θέλει να το ψάξει και να πιστέψει,τα βίντεο-ντοκουμέντα εκεί είναι.Ότι δεν μπορείς να πιστέψεις δεν είναι απαραίτητα και ψέμα...

20 Ιουνίου 2012

ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ : ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 31



Music NOW : KRAMA



Σήμερα το είδος που θα προβληθεί έχει χαθεί κάπου στην δεκαετία των '90s.

Α ΡΕ ΧΡΟΝΕ ΑΛΗΤΗ

1996 o Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός σε ένα πραγματικό θρίλερ και από τότε αρχίζουν τα χρόνια της <<ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ>> και η μεταρρυθμιστική πολιτική ξεκινά...οι αυξήσεις στους μισθούς δεν λείπουν  ώσπου  έρχεται το ευρώ στην ζωή μας το 2002 και με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 τα έργα γίνονται το ένα πίσω από το άλλο...από κει μετά ξεκινά η κατρακύλα...
Κακοί χειρισμοί από κυβερνήσεις,σκάνδαλα,DVD,Siemens...
Σκεφτείτε ο καθένας ξεχωριστά πως είσαστε τότε και πως είστε τώρα και μετά αναλογιστείτε πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε...μόνο 7 χρόνια και εμείς τρυπάραμε όλα αυτά τα χρόνια στην <<ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ>> και τώρα είμαστε ένα βήμα πριν την καταστροφή(δεν αναφέρομαι στην οικονομική). Τα ψέματα τελείωσαν η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στο ευρώ και στην Ε.Ε.  γιατί πολύ απλά η Ευρώπη είναι Ελληνικό όνομα όποτε χωρίς εμάς δεν υπάρχει και Ευρώπη ας την ονομάσουν αλλιώς...κάποτε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δόθηκε ελπίδα στους γονείς μας αλλά ουσιαστικά υποθηκεύτηκε το μέλλον και τα όνειρά μας...
Κλείνω με το video

ΟΠΑΔΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ...

Είναι στιγμές που κάθε οπαδός αναλογίζεται τι με μεγάλες χαρές και λύπες του προσφέρει η ομάδα του...
Τη πρώτη φορά στην 7…( ή όπου αλλού ανήκει ο καθένας)
Τη Γιουβέντους.
Πουτάνας γιε Κόντε….γαμημένε αέρα….
Τη καύλα να φωνάζω.Την σκηνή να περνάει μπροστά από το πεταλό μας ο Ξηροκώστας στη Φιλαδέλφεια…Εντελώς αυθόρμητα 5.000 γαύροι να σηκώνονται καί να χειροκροτούν….Γιατί για να είσαι οπαδός εξυπακούεται ότι έχεις αρχές…. 
Του βάζελου μέσα στο Παπαστράτειο…..μια πισίνα γεμάτη μπρατσάκια.Τον Λεονάρντο (αυτόν που έπαιζε στη Μίλαν καί τώρα είναι προπονητής)…..για 9 συνεχόμενα καλοκαίρια πρώτος στόχος στις μεταγραφές…(Saviola οι παναθηναϊκοί καταλαβαίνουν τι εννοώ...)Κάθε επιστροφή από το γήπεδο καί την ανάλυση που ακολουθούσε.Τη πρώτη φορά στο καινούριο Καραισκάκη…Ιταλία-Παραγουάη στους Ολυμπιακούς αγώνες το γήπεδο με 30000. κόσμο να τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού καί όλοι με κόκκινες φανέλες… Τη Κωνσταντινούπολη φέτος…

Ελλάδα : Κράτος πρόνοιας!? Δεν νομίζω Τάκη...


Θέλουμε να λεγόμαστε κράτος δικαίου τη στιγμή που δεν δικάζεται ή παραιτείται κανένας σημερινός πολιτικός για τα τραγικά σκάνδαλα που συμβαίνουν? Θέλουμε να λεγόμαστε κράτος πρόνοιας όταν τα ποσοστά κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία και την υγεία σημειώνουν αρνητικό ρεκόρ!?

19 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2012



Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής θα κλείσει τα 13 της χρόνια φέτος, με πολλαπλές εκδηλώσεις σε 35 Ελληνικές πόλεις από σήμερα Τρίτη 19-6-2012 μέχρι και το Σάββατο 23-6-2012! 

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ

Η κότα έκανε το αβγό, ή το αυγό την κότα


 Κότα (η),  πτηνό που εκτρέφεται για τα αυγά και το κρέας του. Τόσο χαζό που δεν μπορεί ούτε να πετάξει. Βοηθά τις κοπέλες να μεγαλώσουν τα βυζιά τους. Για κάποιο σκαλωτικό λόγο δημιουργεί αιώνιο ερώτημα, το οποίο χαλαρά ξεκίναγε από παρέα που έπινε φραπέ μπροστά σε μια παραλία. Μειωτικός χαρακτηρισμός άβουλης, κουτσομπόλας για γυναίκες "Άντε μωρή κότα! Αντί να θάβεις καθένα που περνάει από εδώ για να γουστάρει η άμοιρη ζωή σου, τράβα θάψε τον εαυτό σου σε κάνα λάκκο! Παλιοπετούνια! Μωρή βρωμιάρα! Μωρή μωρή!" κλπ κλπ... Έχει εμπνεύσει μεγάλους αηδούς με αποκορύφωμα τη δημιουργία του πάντα διαχρονικού άσματος "Αυτό το πάσχα θα σουβλίσω κότα, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως πρώτα". Η εκτροφή της ξεκίνησε πριν από 10.000 χρόνια στο Βιετνάμ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Δημήτρη Τενεκετζη (6985979401).
Με χαρά και υπευθυνότητα στεκόμαστε στο πλάι κάθε αγράμματου ¨Ελληνα και βοηθάμε στην επικοδομητική και ουσιαστική του μόρφωση!

-xtsan-

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ : MICROSOFT SURFACE



H Microsoft έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα της!


Financial Times Deutschland: «Γιατί γράψαμε υπέρ του Σαμαρά»


Αυτό είναι το άρθρο που δημοσίευσαν οι Financial Times Deutscland πριν τις εκλογές της Ελλάδας.

ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ (Part 1)

18 Ιουνίου 2012

Maxima culpa

 Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης της 17ης Ιουνίου θα ήθελα να σχολιάσω το εκλογικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών τα κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή έλαβαν:

Κόμμα         Έδρες     Ποσοστό % 

12929,66 %
7126,89 %
3312,28 %
207,51 %
186,92 %
176,26 %
124,50 %

just listen



Χρειάζεται να πω κάτι; νομίζω πως όχι...Ακούστε...
-fontaklis-

ΑΠΟΡΙΑ


Με αφορμή το πολιτικό διαφημιστικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα χαριτωμένο μήνυμα στα  αποτετελέσματα των χθεσινών εθνικών μας εκλογών(άνευ σχολιασμού).

ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ = MIND CONTROL



Μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις του προηγούμενου αιώνα μετατράπηκε στην μεγαλύτερη πηγή χειραγώγησης και υποδούλωσης της σύγχρονης εποχής!

Music NOW : GORILLAZ



Το καλύτερο οπτικοακουστικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε ποτέ έρχεται από την Αγγλία να ταράξει τα νερά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

17 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ...ΓΕΜΑΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Σε ποσοστό 66% βγάζουν οι δημοσκοπήσεις πως η χώρα θα χρεοκωπήσει αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση αύριο...Πείτε μου νομίζετε  πως η χώρα δεν είναι ήδη χρεοκωπημένη;Πως όλο αυτό το χρέος θα εξαφανιστεί μόνο με τη δημιουργία μίας κυβέρνησης;Πρέπει να γίνουν και κάποιες άλλες ενέργειες.Θα δούμε αν όποιος εκλεχτεί (αν τελικά εκλεχτεί κάποιος)έχει τα κότσια και την πυγμή για να μην αναφέρω κάτι άλλο...να τις εφαρμόσει.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...



Anonymous : part 2

 


We are Anonymous! We are a legion! We do not forgive. We do not forget. Expect us!