16 Ιουνίου 2012

ΑΡΕ ΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...


Music NOW : RIVER PARTY ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2012



Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ του καλοκαιριού επιστρέφει και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις για άλλη μια χρονιά!

unacceptable!!!

Γενικώς το να βλέπεις φοιτητές διαδηλωτές ή οποιουσδήποτε άλλους διαδηλωτές να τραβιούνται και να κακομεταχειρίζονται απο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια κάποιας πορείας είναι άκρως απαράδεκτες.Πόσο μάλλον όταν αυτές οι συμπεριφορές αφορούν έναν εικοσάχρονο Βρετανό φοιτητή που πάσχει από εγκεφαλική διαταραχή και στην ουσία είναι ανύμπορος να κινήσει μέχρι και το ίδιο του το αναπηρικό καροτσάκι.

15 Ιουνίου 2012

CELEBRITY ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ


Ένα μίνι κοινωνικό πείραμα αποφάσισαν να κάνει μια παρέα στην Αμερική!

Anonymous : part 1



We are Anonymous! We are a legion! We do not forgive. We do not forget. Expect us!

Επικαιρότητα

Νέες ταυτότητες θα πρέπει να προμηθευτούν οι Έλληνες πολίτες από το φθινόπωρο του 2012.
Οι νέου τύπου ταυτότητες θα έχουν το σχήμα και το μέγεθος πιστωτικής κάρτας και θα αναγράφονται σε αυτό το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η ημερομηνία γέννησης, το φύλο, η ιθαγένεια, ο τόπος γέννησης.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ...

Κάποιοι τα ξέρουν και δεν τα λένε.Κάποιοι άλλοι που τα λένε καλούνται συνομωσιολόγοι ή ακόμα και άσχετοι.Λογικό.Δεν γίνεται να καταστραφεί όλο αυτό το κερδοσκοπικό χτισμένο στις πλάτες αθώων σύστημα.Ή καλύτερα δεν θέλουν να  το αφήσουν να καταστραφεί.Ωστοσο για να ακουστεί και να γίνει πιστευτή η αλήθεια έπρεπε να λεχθεί από ένα άτομο αθώο που δεν έχε μπλεχτει ξανά στα πολιτικά.Ορίστε η αλήθεια εκ στόματος Victoria Grant μιας δωδεκάχρονης κοπέλας που δεν φοβήθηκε κανέναν τραπεζίτη και είπε την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος

14 Ιουνίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Τα αυγά.. (part2)


Η σκληρή αλήθεια...

Δεν είπαμε ότι η Ρώμη χτίστηκε σε μία νύχτα ή ότι η σωτηρία θα έρθει σε μία ημέρα,όμως αν μη τι άλλο το βασικότερο όλων είναι η θέληση,άπαξ και έχεις αυτό όλα τα άλλα έπωνται.
Αυτά για αρχή.Δείτε το βίντεο και συνεχίζουμε...

Και τώρα πείτε μου τι από αυτά που αναφέρθηκαν στην αρχή του βίντεο δεν έχει γίνει στην Ελλάδα την τελευταία τριετία;

Grassroot journalism


Στην Ελλάδα είναι γνωστό σε όλες/όλους μας ότι η δημοσιογραφία απέχει παρασάγκας από τον ρεαλισμό, την αντικειμενικότητα και την πραγματικότητα.


Οι δημοσιογράφοι στα μεγάλε ΜΜΕ (ΔΟΛ,Μπόμπολας,Κυριακού,Κουρής) διαμορφώνουν την είδηση-συνείδηση του κόσμου- ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Στην ουσία, ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι οι νταβατζήδες-παπαγαλάκια-φερέφωνα των πολιτικών γιατί ανάλογα με το δούναι-λαβείν που έχουν με τους πολιτικούς (για παράδειγμα κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. στην Κερατέα-resistance από τον Μπόμπολα και τα ΜΑΤ πήγαν να προασπιστούν τα συμφέροντα ενός διεφθαρμένου μεγαλοαστού!!!) "ανεβοκατεβάζουν" κυβερνήσεις.

  Η Ιρλανδία όμως πριν λίγες μέρες ήρθε και "έβαλε τα γυαλιά" σε όλους τους απανταχού δημοσιογράφους. Ο γνωστός Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne αποστόμωσε την τρόικα και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της Ε.Κ.Τ. Klaus Masuch και δίνει ένα μάθημα για το πως πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο του και θεωρεί το επάγγελμά του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ προς τον λαό του!!!

  Στο βίντεο που ακολουθεί είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο τραπεζίτης μετά την ερώτηση του Vincent Browne παραμένει αμίλητος! Η συντονίστρια της press conference προσπαθώντας ν'αποφύγει την απάντηση καθώς είπε να δώσουν δίπλα το μικρόφωνο και να ξαναγυρίσουν μετά σ'αυτόν και ο Vincent Browne επιμένει,χωρίς παράλληλα να γίνεται αγενής. Πραγματικά βλέπω ότι οι Ιρλανδοί παραμένουν περήφανος λαός και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

  Ο Vincent Browne έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας σε αυτό το βίντεο. Ελπίζω οι Έλληνες "δημοσιογράφοι"  να κράτησαν σημειώσεις...

  Υ.Γ. : Grassroot journalism= δημοσιογραφία από λαϊκή βάση

  by fountou

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ : Στον δημιουργό του Linux το Τεχνολογικό Βραβείο της Χιλιετίας


Το εν λόγω βραβείο θεωρείται από πολλούς ως το αντίστοιχο Νόμπελ της τεχνολογίας!

Music NOW : FLORENCE AND THE MACHINE



Φωνή που σε ταξιδεύει σε άλλο γαλαξία! Ήχοι που σε πηγαίνουν σε παραμυθένια δάση! Ρομαντικά αλλά ταυτόχρονα και δυναμικά τα κομμάτια που ερμηνεύουν οι Florence and The Machine...

"ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ...": the answer

 



Με αφορμή το άρθρο με τίτλο "ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ..." σκέφτηκα αντί να γράψω ένα απλό σχόλιο , να αναρτήσω ολόκληρο άρθρο με το κύριο αίτιο της "ελεύθερης"πτώσης των κινηματογραφικών εισιτήριων.