13 Σεπτεμβρίου 2012

Music NOW : Γιάννης Αγγελάκας



Ένα σύμβολο και πρότυπο για πολλούς Έλληνες ροκάδες επί δεκαετίες! Η συμβολή του στο Ελληνικό τραγούδι είναι τεράστια και έχει αφήσει ιστορία με τα κομμάτια του!

FIRE THE BOSS!!!

Ποιος είπε ότι το καπιταλιστικό σύστημα δεν μπορεί να χτυπηθεί;Πως οι βάσεις που του έθεσε ο Milton Freedman είναι άτρωτες;Ε λοιπόν αυτό ήρθαν να αποδείξουν και να καθιερώσουν πλέον στην Αργεντινή.Ακούστε λοιπόν μια λίγο πολύ γνωστή σε όλους ιστορία που κανείς όμως δεν έμαθε πως τελείωσε.Ευτυχώς είχε happy end,δυστυχώς για τον καπιταλισμό και τους υποστηρικτές του ήταν η αρχή για την αλλαγή και ο τρόπος φυγής αυτής της πλεκτάνης που έχει απλώσει τα δίχτυα της παγκοσμίως και φαίνεται πως καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του.Μα... τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν ο άνθρωπος αποφασίσει να προσπαθήσει...

12 Σεπτεμβρίου 2012

Music NOW : Ανδριάνα Μπάμπαλη




Σαγηνευτική παρουσία στον χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής! Εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της δυνατότητες, και σε γεμίζει με την απαλή και μελωδική φωνή της.

11 Σεπτεμβρίου 2012

Creativity in our lives


Δημιουργείς... Φτιάχνεις... Ξεκινάς... Γεννάς... Πόση χαρά και περηφάνια μπορεί να χαρίσει αυτό που μόλις έπλασες... 

KOMΜATΟΣΚΥΛΟ=ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ



Χθες πήγα στην σχολή και στην είσοδο ήταν καμιά δεκαριά κομματόσκυλα

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ


Γι' αυτό και εγώ δεν θα πω τίποτα... Αναλαμβάνουν από εδώ και πέρα οι τοίχοι!

και τώρα τρέχουμε...

Δύο μήνες πριν δώσεις proficiency και νιώθεις ότι δεν ξέρεις τίποτα.Βασικά όντως δεν ξέρεις τίποτα γιατί όλη τη χρονιά ξινόσουνα.