5 Σεπτεμβρίου 2012

Troll level : Samsung


Η ιστορία αρχίζει με την δίκη της Apple ενάντια στην Samsung, με την δεύτερη να κατηγορείται για παραβίαση πατεντών της νούμερο 1 σε πωλήσεις εταιρία αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!
Η Samsung φαίνεται πως σε πολλά μοντέλα κινητών που δημιούργησε τον τελευταίο χρόνο καταπάτησε κάποιες πατέντες της Apple (163 σημείο 50, 301 σημείο 19, 915 σημείο 8 κλπ), με αποτέλεσμα να χάσει τη δίκη, και να πρέπει να πληρώσει στην αντιδικούσα το μεγάλο ποσό της τάξης των 1,051 δισεκατομυρίων δολλαρίων! Το πρωί της 28ης Αυγούστου έφτασαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Αμερικάνικης εταιρίας 30 φορτηγά γεμάτα με κέρματα των 5 λεπτών! Τα μέλη της εταιρίας που προστατεύουν το μέρος υπέθεσαν πως τα φορτηγά έχουν έρθει σε λάθος μέρος, μα δευτερόλεπτα μετά χτύπησε το τηλέφωνο του γενικού διευθηντή της Apple, Tim Cook, και στην άλλη γραμμή βρήκε τον ομόλογό του από την Samsung που τον ενημέρωσε πως το ποσό του 1 δισεκαττομυρίου θα πληρωθεί με αυτόν τον τρόπο! Κάπως έτσι σκέφτηκε η Samsung να πάρει μια mini εκδήκηση και η αλήθεια είναι πως έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην Apple που "παλεύει" για να μετρήσει όλο το ποσό και σταυρώνει τα δάχτυλά της για το πως θα δώσουν τόσα κέρματα σε μια τράπεζα. Ο Lee Kun-hee, πρόεδρος της Samsung δήλωσε στον τύπο πως δεν θα φοβηθεί μια παρέα από "φύτουκλες με στύλ" και πως αν θέλουν να παίξουν βρώμικα, μπορεί και αυτός! Συμπλήρωσε δηλώνοντας πως "Μπορούν να παίρνουν αναψυκτικά από μηχανήματα για μια ζωή ή να τα λιώσουν για να δημιουργήσουν υπολογιστές! Δεν είναι δικό μου πρόβλημα! Τους πλήρωσα, και εκπλήρωσα αυτά που διέταζε ο νόμος!"
Με αυτό το βρώμικο αλλά έξυπνο παιχνίδι της Samsung φαίνεται πως εντίνεται η κόντρα ανάμεσα στις δύο εταιρίες και τώρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να περιμένουμε την απάντηση της Apple!

  - xtsan -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου