14 Οκτωβρίου 2012

Το "ρόστερ" της Χρυσής Αυγής




Μετά το άρθρο για τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση , θα συνεχίσουμε την παρουσίαση των παλικαριών της ΧΑ που διατελούν μάλιστα και υπουργοί στο Ελληνικό κοινοβούλιο.


Ο Γιώργος Γερμένης, με καλλιτεχνικό όνομα Καιάδας (πολύ πιασάρικο είναι η αλήθεια) πριν μπει στον χώρο της πολιτικής και γίνει μέλος στο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια κόμμα ήταν μπασίστας στο black metal ελληνονορβηγικό συγκρότημα Naer Mataron. 


+ Βοηθειά σας +

Πριν αρχίσει να φοράει κουστούμια, ο κύριος Γερμένης είχε πολύ extreme στιλιστικές προτιμήσεις όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. 




Η συγκεκριμένη metal band είναι πολύ γνωστή για τους αντιχριστιανικούς του στίχους και αναφορές. Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο ενός παλαιότερου τους δίσκου με τίτλο "Σκότος Αέναο" με κομμάτια που αναφέρονται στον Εωσφόρο. 


Μάλιστα στην παρακάτω φωτογραφία του μετά από κάποιο live του , φαίνεται καθαρά από πίσω η αφίσα του Corpus Christi , της θεατρικής παράστασης που έγινε αφορμή για να ξεσηκωθούν οι Αθηναίοι θρησκόληπτοι τραμπούκοι και να καταστρέψουν την πρεμιέρα της παράστασης.




Βλέπουμε εδώ τον Καιάδα να ποζάρει δίπλα στην αφίσα χωρίς να ενοχλείται από το περιεχόμενο της , σε αντίθεση με τον Ηλία Παναγιώταρο που όσο να πεις μια ταραχή την πήρε... Ξέρουμε  όλοι ότι δεν είναι του επίπεδου του να βρίζει , άλλα δεν πρέπει να τον προκαλούν και οι άλλοι. Οι ηθοποιοί του συγκεκριμένου θεατρικού πρέπει να τον έβγαλαν από τα ρούχα του , αλλιώς δεν θα ακούγαμε αυτά τα πράγματα από το στόμα του αξιόλογου κυρίου Παναγιώταρου. 

" Άντε κωλομπίχτες! Μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Ε μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι έρχεται η ώρα σου... Τράβα ρε... Τράβα! Έρχεται ρε και η αστυνομία να σας φιλάει τα κωλαράκια. Σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε, αδερφές ξεσκισμένες! Ε γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!"




Κάπου εκεί δίπλα ήταν και ο κύριος Χρήστος Παππάς που προστάτευε τους παππούδες και τις γιαγιάδες ψηφοφόρους του , αλλά και τις παρθενόπες που έτρεξαν με το σταυρό στο χέρι και την εικόνα της Παναγίας στην αγκαλιά να διαμαρτυρηθούν


ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ


ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ^2

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ^3


Φήμες λένε πως σηκώθηκαν και λάβαρα με το πρόσωπο της αρχηγού Ελένης Λουκά. Όταν μάλιστα οι άντρες των ΜΑΤ πήγαν για προσαγωγή ένα γερούλη, ψηφοφόρο του Χρήστου, εκείνος έτρεξε και με τόλμη και ανδρεία και κατάφερε να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, και να τον πάρει πίσω. Τώρα κάτι κακόβουλοι σχηματίζουν δικογραφεία εναντίων του αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Κρίμα και άδικο! 





Επίσης στην συγκεκριμένη διαδήλωση είδαμε το πρωτοφανές φαινόμενο να τσακώνονται χρυσαυγίτες με ΜΑΤατζήδες. Ήταν η φάση πρέπει-να-χτυπήσω-τον-κολλητό-μου-αλλά-δεν-θα-το -κάνω-γιατί-το-βράδυ-που-θα-βγούμε-δεν-θα-φέρει-να-μου-γνωρίσει-την-καύλα-φίλη-του και όσοι βρέθηκαν εκεί μπορούν να ομολογήσουν πως αυτοί παίξανε καλύτερο θέατρο σε σχέση με τους ηθοποιούς της παράστασης...

To be continued κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα κουράστηκα....


   - xtsan -

1 σχόλιο: