12 Σεπτεμβρίου 2012

Music NOW : Ανδριάνα Μπάμπαλη




Σαγηνευτική παρουσία στον χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής! Εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της δυνατότητες, και σε γεμίζει με την απαλή και μελωδική φωνή της.


Μετά τις σπουδές της στα οικονομικά αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πάντα ονειρευόταν, με τη μουσική! Σε αυτό τον εγχείρημα της στάθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου που την πήρε στο group του για φωνητικά και κρουστά. Μετά από κάποιες συμμετοχές σε τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες, η Ανδριάνα βρήκε τον δικό της δρόμο στον καλλιτεχνικό χώρο και κατάφερε να κυκλοφορήσει το πρώτο της cd το 2003 με τίτλο "Και η γη γυρίζει" . Από τότε μέχρι και σήμερα έχει βγάλει άλλα 4 albums ("Μην πεις ποτέ", "Δες καθαρά", "The rose tattoo", "O Τζον Τζον ζεί") μέσα από τα οποία ξεχώρισαν αρκετά τραγούδια και έγιναν τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες!

Έχει χαρίσει κομμάτια της για soundtrack σε διαφημίσεις (Lacta), σε ταινίες (Άπνοια-Άρης Μπαλαφούκας) ακόμα και σε σειρές (Το νησί-Mega). Έχει κερδίσει τα βραβεία Αρίων (Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνιδα) και τα Music Video Awards (Καλύτερο Μουσικό Video). Τώρα πλέον τη συναντούμε μόνο σε συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, και στο ιστορικό της υπάρχουν αρκετά ονόματα (Πορτοκάλογλου, Λειβαδάς, Ζακ Στεφάνου, RG, Pallyria, Stereo Mike κλπ). Ας απολαύσουμε ένα μέρος από τη δουλειά της...








Και αυτή είναι η διαφήμιση της Lacta, soundtrack της οποίας είναι το κομμάτι "Μαζί θεός" της Μπάμπαλη




  - xtsan -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου