10 Ιουλίου 2012

Music NOW : Vassilikos




Ο Βασιλικός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του!
Επηρεασμένος από την ευρωπαϊκή μουσική σκηνή δημιουργεί indie, alternative rock κομμάτια που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τα μέσα του '90 μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε την πορεία του συνταξιδεύοντας με τα  άλλα 3 μέλη των Raining Pleasure όπου συνέθετε τα τραγούδια του συγκροτήματος, τραγουδούσε και έπαιζε μπάσο ή/και κιθάρα. Δημιουργώντας 6 albums, 3 εκ των οποίων έγιναν χρυσά, έκανε την μπάντα πολύ δημοφιλή στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο. Σε live εμφανίσεις τους μοιράστηκαν τη σκηνή με άλλα σπουδαία ονόματα όπως "The pixies", "The cure", "Pearl Jam" και άλλους...

Το album του Vintage-(Songs I wish I'd written), πρώτο σαν σόλο καλλιτέχνης, είναι μια συλλογή κομματιών που έχει επιλέξει για να επανεκτελέσει. Εκτός από την φωνή, δίνει στα κομμάτια και τη δική του προσωπική και φρέσκια πινελιά κάνοντάς τα να φαίνονται σαν να γράφτηκαν σήμερα!

Μετά από ζωντανές εμφανίσεις σε Λονδίνο και διάφορες πόλεις της Γερμανίας επιστρέφει στις ρίζες του δίνοντας μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας στις 14 Ιουλίου 2012.

Από τις καλύτερες επανεκτελέσεις που έχει πραγματοποιήσει είναι στο κομμάτι "I who have nothing" και μπορείτε να το ακούσετε εδώ



Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε το παρελθόν του και τους Raining Pleasure οπότε ας τους θυμηθούμε μέσα από μια μεγάλη ραδιοφωνική τους επιτυχία!




  -xtsan-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου