12 Ιουλίου 2012

FLASH GAMES


Μέσα στις αμέτρητες ανούσιες και άσκοπες ώρες σερφαρίσματος στο internet, σίγουρα μπήκες σε μια ιστοσελίδα για να καείς με κάποιο παιχνίδι. Είτε στο miniclip, είτε στο friv, είτε στο skatasthmourhsou, κάπου μπήκες και έμεινες εκεί χωρίς να πίνεις νερό ή να πηγαίνεις τουαλέτα, απλά και μόνο επειδή έπαιζες ένα παιχνίδι! Βέβαια πολλά από αυτά που βρίσκεις είναι σάπια και δεν αξίζει ούτε για 5 δευτερόλεπτα να κάτσεις, οπότε αντί να ψάχνεις κάτι ενδιαφέρον, εμφανίζομαι εγώ δίνοντας σου λύσεις! Έχω να σου προτείνω 2 παιχνίδια που αν τυχόν τα τερματίσεις, θα σου δώσω όλα μου τα λεφτά και το αγαπημένο μου αρκουδάκι που με νανουρίζει κάθε βράδυ!


Το πρώτο λέγεται QWOP και το όνομα οφείλεται στα πλήκτρα που χρησιμοποιείς. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις τον δρομέα να διανύσει το 100αρι κάνοντας εσύ τους κατάλληλους συνδιασμούς των 4 κουμπιών. Ιδανικό παιχνίδι για μπινελίκι κάθε είδους!
(Προσωπικό ρεκόρ : 2.4 μέτρα) 
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ


Το 2ο είναι μακράν το πιο ΚΑΜΜΕΝΟ παιχνίδι που μπορείς να βρείς ποτέ! Ένα quiz που δεν απαιτεί καθόλου γνώσεις, παρά μόνο φαντασία και ηλιθιότητα! Είναι η φάση που χάνεις, χάνεις, χάνεις και όταν βρείς την σωστή απάντηση λές "Μα καλά... Πώς γίνεται να μην πάτησα αυτό!? Αφού είναι το πιο λογικό! ". Ιδανικό για χάσιμο ώρας!
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

  -xtsan-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου