11 Ιουνίου 2012

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ : Εξεταστική



Όταν διάβασες τον τίτλο του θέματος σίγουρα περίμενες να δεις μια εικόνα με κάποιον χωμένο στα βιβλία ή κάποια αγανακτισμένη από το διάβασμα να ξεφυσάει!
Μην κρυβόμαστε όμως πίσω από το δάχτυλό μας! Το ξέρω και εγώ , το ξέρεις και εσύ πως η περίοδος προ-εξεταστικής είναι η καλύτερη ώρα για να διαβάσεις τα νέα στα blog, να ανακαλύψεις καινούρια μουσική, να χαλάσεις άπειρες ώρες μπροστά από το facebook κοιτώντας τι έχει ανεβάσει ο 6ος σου ξάδερφος , και να χαζέψεις με τις παμπάλαιες φωτογραφίες μιας κοπέλας που είχες γνωρίσει το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά από τότε δεν έχετε ξαναμιλήσει ποτέ! Μέρα με τη μέρα καθώς κοντεύει η πρεμιέρα της εξεταστικής οι servers του Zuckerberg λυγίζουν από το πλήθος των status και φτάνουν στα όρια τους..!

Ειδικά αυτή η εξεταστική του Ιουνίου που φτιάχνει ο καιρός είναι τόσο ψυχοφθόρα όσο τίποτα άλλο! Να θες να γυρνάς όλη μέρα έξω και να μην σε αφήνει η συνείδησή σου! Άσε που το καλοκαίρι πιάνεσαι κότσος επειδή νυχτώνει στις 9 και δεν έχεις καταλάβει πως πέρασε η μέρα... Troll level over 9000! Το 9gag άλλο ναρκωτικό και αυτό! Λες να μπω για 5 λεπτάκια να κάνω το διάλειμμα μου και πριν το καταλάβεις βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει! Με αυτά και αυτά φτάνεις 2 μέρες πριν το πρώτο σου μάθημα χωρίς κάποια σοβαρή εξέλιξη στο πέρασμα της ύλης και τα βλέπεις τοοοοσα πολλά που πελαγώνεις , και το μόνο που σου προσφέρει ικανοποίηση είναι η σκέψη πως μαζί με σένα συμπάσχουν όλοι οι Έλληνες φοιτητές. Και ότι η μαμά σου έχει φτιάξει γιουβέτσι που σου αρέσει πολύ!  Και εκείνη τη στιγμή γίνεται το θαύμα...


Όταν ξυπνήσεις αφού έχεις ανακτήσει δυνάμεις surfαρεις για κάποιες ώρες ακόμα και μετά πλακώνεσαι στο διάβασμα μπας και μαζέψεις τα ασυμμάζευτα γιατί την επομένη δίνεις! Την ημέρα της εξέτασης ΜΗΝ ξεχάσεις το πάσο γιατί οι καθηγητές είναι τόσο @@ που ακόμα και δίπλα να μένεις δεν σε αφήνουν να τρέξεις και να το φέρεις! Μάλλον θέλουν να γλιτώσουν κανένα γραπτό και να πάνε πιο γρήγορα για μπάνιο. Στην αίθουσα κάτσε σε στρατηγικό σημείο για να δεις τα σκονάκια σου όσο πιο άνετα γίνεται και επίσης θυμήσου! Η βοήθεια από και προς τους συμφοιτητές ακόμα και αν δεν τους έχεις ξαναδεί πιο πριν δεν έβλαψε κανένα! Κουτσουλιές σε όλα τα θέματα είναι ένα tip για όλους! Άμα η καθηγήτρια μαμήθηκε καλά το βράδυ πριν την διόρθωση , ή η κόρη του καθηγητή σου είχε φέρει για βραδινό στο σπίτι μια καύλα φίλη της και είναι στα high τους με διάθεση να βοηθήσουν , χωρίς μια πρόταση πάνω στο γραπτό όσο και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι! Εκτός αν διορθώνει ο Μούντανος που δεν βοηθάει ούτε τη μάνα του! 
Καλή τύχη λοιπόν και καλό κουράγιο! 


(Τώρα ξέρεις γιατί στην επαναληπτική ξανακόπηκες με 4!)

-xtsan-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου