8 Ιουνίου 2012

RETURN FROM HELL AND THEN...HELL AGAIN

Στειλε μας στα ουρανια ρε ΚΑΡΑ <<ΨΥΧΑΡΑ>>.Υστερα απο την ισοφαριση η εθνικη μας εχασε την ευκαιρια να προηγηθει αφου το πεναλτι που εκτελεσε ο Καραγκουνης σταματησε στον Πολλωνο τερματοφυλακα.Πολιτιμοτερος παιχτης του αγώνα ο Σαλπιγγιδης που με την εισοδο του αλλαξε η ροη του ματς.Μοιραιος ο Καραγκούνης αλλα παλεύει σαν λιοντάρι.Άξια όλα τα παιδια και η υπρπροσπάθεια που καταβαλλουν.Διορθώθηκαν τα λαθη και η εθνική παρουσιάζει ενα διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.Την εικόνα δηλαδή που όλοι ξέρουμε,των μαχητών και πρωταθλητών...Αιώνια μαζί σας...Γαμωωωω το Σαμαρα.Σουτ δεν του μάθανε να κανει;;;;
-fontaklis-

3 σχόλια:

  1. Ρε πραγματικά! Ο Σαμαράς τι έκανε? Με τους Πολωνούς έπαιζε? Μόλις έπαιρνε την μπάλα το ήξερες ότι θα την χάσει απ ευθείας! Καλά και ο Καραγκούνης άλλος μυρωδιάς από εκεί... Κρίμα πάντως! Ήταν τεράστια ευκαιρία να τους ταπεινώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαμαράς ήταν εκός τόπου και χρόνου,αλλα μετά προς το τέλος εννοώ ξύπνησε.Ο Καρα έδωσε ψυχή απο εκεί και πέρα,ε είναι λιγο μυρωδιάς.ρε μαλακα να σου πω δεν μας βλέπει κανένας ούτε και οι δικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή