10 Ιουνίου 2012

Music NOW : YIANNEIS



Μουσικό φαινόμενο! Πρωτοπόροι! Νούμερο 1 στα live!
Αυτά και ακόμα παραπάνω θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν το συγκρότημα με όνομα Yianneis! Κάθε τους ζωντανή εμφάνιση είναι ένα πάρτι, μια γιορτή που στήνεται από την μπάντα και τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Χαρά, διάθεση για χορό, ανατριχίλα αλλά και φόβος είναι κάποια από τα συναισθήματα που νοιώθει κανείς στο 3ωρο show τους! Με cover πολλών γνωστών αλλά και δικών τους τραγουδιών καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα ακουσμάτων. Prodigy, Led Zeppelin, Moby, Goran Bregovic, Σάκης Ρουβάς και Σταμάτης Γονίδης είναι κάποιοι από τους τραγουδιστές, κομμάτια των οποιών έχουν δανειστεί για να επιτύχουν τη δημιουργία ενός τόσο εντυπωσιακού συνοθυλεύματος! 3 χρόνια μετά την δημιουργία του συγκροτήματος έρχεται ένας δίσκος να ολοκληρώσει την επιτυχημένη τους πορεία.

Track list:


1.I Think I'm In Love
2.Judas' Tragedy
3.Peter Pan
4.The Sketch
5.Medusa (live)
6.Orange Clock
7.Dead-and
8.Post
9.Άλογα Πράσινα


Τα μέλη:


  • Λάμπρος Φιλίππου - φωνητικά, σύλληψη ιδεών (με καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση ξέρει πολύ καλά τα μυστικά της σωστού στησίματος και των αναγκών του κοινού)
  • Νίκος Ζαδές - φωνητικά, πλήκτρα, ακορντεόν (παραδίδει ψυχή και σώμα σε κάθε live)
  • Νικήτας Κισσόνας - κιθάρα, γιουκαλίλι (μεγάλη εμπειρία στη μουσική, θα τον χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη)
  • Δημήτρης Πετράκης - Φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, τουμπερλέκι, μελόντικα, δεύτερες (εμφανής ο ρόλος του μέσα στο συγκρότημα. Τα κάνει όλα και συμφέρει!)
  • iLya Algaer - κοντραμπάσο, δεύτερες (χαρακτηριστικά παγωμένο πρόσωπο και χαρακτηριστικά τέλειο παίξιμο)
  • Άρης Καλλέργης -  drums,  δεύτερες (δυνατή παρουσία και μαγευτικό σόλο στο firestarter από prodigy)


Video τους από live εμφανίσεις κυκλοφορούν πολλά... Σας παρουσιάζω το αγαπημένο μου κομμάτι από το show που πραγματικά το απολαμβάνω αλλά και μια μπαλάντα που ακουμπά τις καρδιές τόσο με τη μελωδία όσο και με τους στίχους!

I think I'm love(yianneis):


Hope there's someone(Antony and the Johnsons cover):


-xtsan-

1 σχόλιο: