14 Ιουνίου 2012

I folli ragazzi di DUDA

Και ενώ ο Ολυμπιακός τελειώνει την σεζόν πάλι μόνο με την συγκομιδή μόνο ενός τροπαίου του κυπέλου Ελλάδος και η απογοήτευση φαίνεται και στο πρόσωπο του πιο πιστού οπαδού σκάει η <<βόμβα>> στα θεμέλια της Κ.Α.Ε.  οι αφοί Αγγελόπουλοι αποχωρούν από το μπασκετικό τμήμα δηλώνοντας αηδιασμένοι από  όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια.



Παρόλα αυτά όμως η αγάπη τους για την ομάδα είναι μεγάλη και με την βοήθεια των οπαδών (που δημιούργησαν μέχρι και σελίδα στο facebook με σκοπό την παραμονή τους αλλά και συλλαλητήριο έξω από το Σ.Ε.Φ.)αποφασίζουν την παραμονή τους στην διοικητική ηγεσία του Ολυμπιακού με μιωμένο budget επενδίωντας σε νεαρούς Έλληνες παίχτες που με την βοήθεια του <<σοφού>> στον πάγκο θα εξελίσσονταν σε αστέρες.

Η ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της
euroleague αντιμετωπίζοντας την bilbao του Κατσικάρη του Μαυροϊδή και του Βασιλειάδη.Το αποτέλεσμα 76-61 και όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια του Ολυμπιακου να φτιάξει την δικιά του δυναστεία πάει στράφι για ακόμη μια φορά…

Ο Ολυμπιακός περνάει στο
top-16 παρόλα αυτά χωρίς να έχει ιδιαίτερες  βλέψεις. Οι αφοί Αγγελόπουλοι φέρνουν στο λιμάνι τους Joey Dorsey  και Acie Law.Με την προσθήκη των 2 ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο και ναι γίνετε η  έκπληξη ο Ολυμπιακός  βρίσκεται στο top-8 κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική την galata στο Σ.Ε.Φ.  με 88-81 όπου τη αντιμετωπίσει την Siena με μειονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του
DUDA αποδεικνύει πως δεν έχει ταβάνι κάνοντας για πολλούς την υπέρβαση  κάνοντας το διπλό μέσα στην Ιταλία με 75-82.Ύστερα στο Φάληρο επικράτησε ο νόμος τους Σ.Ε.Φ. νικώντας την Siena με 76-69.

Ο ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία με έναν μόνο σκοπό να φέρει το πολυπόθητο τρόπαιο στον Πειραιά. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την μεγάλη
Barcelona του super star Juan Carlos Navarro που παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός θα κυριαρχήσει με το δικό του <<εν τούτο νίκα>> Βασίλη Σπανούλη νικώντας την μέσα σε αποθέωση με σκορ 68-64 μέσα στην Πόλη πριν αλωθεί από τους άλλους και ονομαστεί Instabul. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Η μέρα του τελικού έφτασε ο Ολυμπιακός είναι μπροστά την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του και οι αφοί Αγγελόπουλοι ένα βήμα πριν δικαιωθούν… ζούμε μοναδικές στιγμές στην Κωνσταντινούπολη εάν νικήσει απόψε ο Ολυμπιακός δεν θα γραφτεί απλά ο επίλογος μιας πολύ ωραίας μπασκετικής ιστορίας αλλά θα μιλήσουμε για την ομάδα ΘΑΥΜΑ το αριστούργημα του
Dusan Ivkovic που ήρθε από το πουθενά για να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα … διότι μπορεί να λέμε ότι  στο μπάσκετ κερδίζει 9/10 ο καλύτερος αλλά εκείνο που εξιτάρει είναι η έκπληξη το απρόβλεπτο η κατάθεση ψυχής η νίκη του Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ... ο Ramunas Siskauskas αστοχεί και στις 2 βολές ο V-span κατεβάζει την μπάλα πασάρει στον AirPrint και εκείνος με το δικό του <<hook>>  σκοράρει και το μάτς γίνεται 62-61 και ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ...

2 σχόλια:

  1. Η πόλη είναι ήταν και θα είναι ελληνική!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδατε ο Ολυμπιακός;! Τονώνει το πατριωτικό αίσθημα και το νόστο για τις χαμένες πατρίδες!!! fountou

    ΑπάντησηΔιαγραφή