15 Ιουνίου 2012

Anonymous : part 1



We are Anonymous! We are a legion! We do not forgive. We do not forget. Expect us!



Οι Anonymous είναι μια διεθνής, ανοιχτή και παράλληλα σκιώδης ομάδα hackers που δημιουργεί αίσθηση παγκοσμίως  με μια σειρά από διαδικτυακές επιθέσεις σε κυβερνητικές οργανώσεις, κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας και λοιπές ιστοσελίδες. Είναι η νέα γενιά ακτιβιστών που μάχονται ενάντια στο άδικο, την καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θεωρούν πως βλάπτει το κοινωνικό σύνολο!

Μεγάλες επιθέσεις γίνονται κατά καιρούς. Αξιοθαύμαστες είναι αυτές στην ιστοσελίδα Paypal όταν αυτή πάγωσε λογαριασμό που άνηκε στο Wikileaks, κόβοντας έτσι τεράστιες διαδικτυακές δωρεές , και στην CIA διότι φυλάκισαν άτομα που μοίραζαν sandwich σε άστεγους χωρίς άδεια. Το πάγωμα της ιστοσελίδας της CIA είναι απόδειξη της δύναμης τους και μέσω αυτού περνούν το μήνυμα ότι είναι έτοιμοι αλλά και ικανοί για το οτιδήποτε!
Άλλο ένα μποϊκοτάζ έγινε στην Paypal με αποτέλεσμα τη ρίψη των μετοχών του eBay κατά 4,6% που ισοδυναμεί με 2.047.185 $ την ημέρα της σύλληψης μελών των Anonymous . Επίσης ταπείνωσαν την ManTech , εταιρία που συνεργάζεται με την Αμερικάνικη κυβέρνηση για την Εθνική ασφάλεια και τεχνολογία όταν διέρρευσαν κείμενα από τους server της. Ακόμα συμμετείχαν μέσω διαδικτύου στα αραβικά και βορειο-αφρικάνικα κινήματα. Πιο πρόσφατη επίθεση ήταν αυτή στην επίσημη ιστοσελίδα του Euro 2012, δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στο μαζικό θάνατο αδέσποτων σκυλιών στην Ουκρανία προ της έναρξης της διοργάνωσης.





Επίθεσεις των Anonymous έχoυν πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης εις διπλούν! Η πρώτη σας παρουσιάζεται μέσω του παρακάτω video. Αυτό ακριβώς παρακολουθούσε όποιος έμπαινε στην ιστοσελίδα του υπουργείου



Για αυτή την επίθεση κατηγορήθηκε μια ομάδα 3 Ελλήνων φοιτητών με το όνομα GHS ( Greek Hacking Scene ). Την ημέρα της σύλληψης των μελών αυτής της ομάδας οι Anonymous χτύπισαν ξανά παραθέτοντας το εξής κείμενο : 

Τα παιδία της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το site αυτό. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Κάνατε μεγάλο λάθος,αυτό έγινε απο τους Anonymous και οχι απο τα παιδία της GHS.

Πολίτες της Ελλάδας,

Είμαστε οι Anonymous

Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των αστέγων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό.

Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Έλληνες. Γνωρίζουμε τα πάντα...

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν. Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε...

Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν.

Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας, Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή. Που θα φέρει την χώρα και τον  λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό. Απαιτούμε την  άμεση παραίτησή σας, και την διενέργεια εκλογών. Απαιτούμε να μην πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους «φίλους» σας. Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous.

Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών, Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλατε να πληρώσουν.

Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία, χτυπώντας ανεξέλεκτα, αλλά το internet είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι.

Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας...

Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε...


Θα κλείσω αυτό το άρθρο με ένα video που δημιούργησε η Ελληνική κοινότητα των Anonymous


Τo be continued . . .

 -xtsan-

2 σχόλια:

  1. file oso ot diavaza anatrixiasa oloklhros!!!h alhtheis na vgainoun siga siga...kai mesw tou blog polla tha cgoun sth fora..autou tou anexarthtou mh kerdoskopikou kai kuvhrnhtikou elegxou blog...kaname kai thn diafhmish mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa kala eisai!!! perimene kai to b meros! ekei einai olo to zoumi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή